Уважаеми клиенти,

Онлайн магазина ,не използва "бисквитки" (cookies), които служат за идентифициране на потребителите, за събиране на информация за неговите интереси, потребителски навици, разкриване на поверителни лични данни, персонализиране на съдържанието  и запазване на съдържанието за него".За да направите поръчка единствено трябва да посочите две имена телефон за връзка и офис на куриер за получаване на пратката!

Специални отстъпки при големи поръчки!

Минимална поръчка -10лв.

10% отсъпка на всички пратки до офис на Еконт!

Безплатна доставка на всички поръчки над 150лв. до офис на  Еконт  във вашият град! 

Всички поръчки се обработват до 14.00 часа.

Работно време на онлайн магазина 9.30-17.30

Почивни дни - събота и неделя


Всички цени в страницата са КРАЙНИ с ДДС!

Всеки клиент желаещ фактура може да заяви такава във формата за поръчка.

 

Продуктите се заплащат при доставянето им на посоченият адрес с наложен платеж. Заплаща се на куриера. Клиент, поръчал стока през електронния магазин и получил същата с куриер, има право да откаже получаването на поръчката, след като вече тя му е доставена в следните случаи:


- при транспортирането стоката или нейната опаковка са повредени;
- доставената стока явно не съответсва на поръчаната от клиента;
- цената не съответства на първоначално оферираната;
- при условията на чл.69,ал.3 от ЗЗППТ;

Ако при получаването на пратката, тя е с нарушена или разпокъсана опаковка рекламацията ще бъде уважена само в присъствието на куриера още при самото получаване на стоката. В този случай се изготвя (в два еднообразни екземпляра) констативен протокол, в който е описано състоянието на пратката и нейната опаковка. Ние няма да приемем рекламация в случай, че клиент приеме такава пратка и непредяви своите претенции пред куриера.

- След получаване и заплащане на стоката,клиентът може да я рекламира, или да иска връщането й и възстановяване на платената сума в следните случаи и срокове:

- Ако по време на експлоатация прояви дефекти, предвидени като гаранционни.
- В случаите, предвидени в чл.69, ал. 3 от ЗЗППТ.

Рекламации се приемат в срока предвиден в гаранционната карта, придружаваща стоката, или в 7-дневен срок от получаването на стоката при условие, че бъдат посочени писмено основателни причини за това и се подпише декларация, удостоверяваща, че стоката се намира във вида, в който е получена, без да е била ползвана и е с ненарушена оригинална опаковка като Транспортните разходи при рекламация са за сметка на клиента(Транпортни разходи и в двете посоки ).

Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка до него и връщане на стоката обратно на доставчика!

Отказване или промяна на поръчка


Ако искате да откажете направена вече поръчка, някой от продуктите в нея, или да замените даден продукт, обадете се по телефона или пишете на нашият е-маил възможно най-бързо, за да ни уведомите.

 

X
2012 SDA Electronic - Всички права запазени
Уникални посещения: Днес 413 / Вчера 237/ Общо 666021 за 3002 дни / Средно дневно 222 /